Hirdetés

latasjavitas.lap.hu / Látásjavító gyakorlatok

Látásjavító gyakorlatok

Itt vannak azután a mozgások, amelyeket az emberek általában összevissza értelmeznek. Nem akarattal, hanem valamiféle „másképpen értés” miatt.

Az ellazulást legkönnyebben úgy érhetjük el, ha szemünket csukva tartjuk. Ez általában csökkenti a nézéshez önkéntelen társított feszültséget, így a látás pillanatnyi, vagy tartósabb javulása jön létre. A bevillanó éles látás pusztán ezzel a lazító gyakorlattal nagyon hamar elérhető.

Napjainkban rengetegen hordanak szemüveget, s orvoshoz fordulva mind erősebb és erősebb lencsét kapnak. Ez a folyamat megállítható, mi több: éles látásunkat visszanyerhetjük kitartó munkával.

szemtorna

Az irodában egyfolytában a képernyőre meredünk. Aztán otthon is, akkor már a tévére. Szemünket tehát kímélni és pihentetni kell, mellette pedig edzeni a megterheléshez.

Látásjavítás testi, érzelmi, tudati szinten, lazítással, relaxációval, megfelelő táplálkozással, negatív érzelmi blokkok oldásával

A látástréning, szemtorna, szemjóga, Bates-módszer, stb. természetes, szelíd módszert jelent a szemproblémák gyógyítására (dr. W.H. Bates amerikai szemorvos 1860–1931 a látástréning kidolgozója)

Egészen kisgyermek korunkban megtanulunk fogat mosni, tisztálkodni, ápolni külsőnket, testünket, jó fizikai kondícióban tartani magunkat, DE mennyit foglalkozunk a szemünkkel? Sok oka lehet a látáskárosodásnak, de tudni kell, hogy a legnagyobb oka, hogy az ember nem foglalkozik a szemével! Lelki háttere is lehet a szempanaszoknak!

Hogyan szüntethetjük meg a már kialakult látáshibákat (rövidlátás, távollátás, időskori szemgyengeség, az asztigmatizmus egyes esetei)?

Szeresd vissza éleslátásodat könyv megvásárolható az Édesvíz Kiadó webáruházában. Egyszerűen, hatékonyan, minimális időráfordítással, természetes módon! A szerző maga is szemüveges volt, de kifejlesztett egy olyan módszert, amivel elfelejthető a szemüveg. Leo Angert már több mint tizenöt esztendeje nem vette fel szemüvegét.

A Kisgyermekfejlesztes.hu egy olyan weboldal, mely kategóriákba rendezi a fejlesztési eljárásokat, ötleteket. A weboldal nem csak a szülőknek, hanem a pedagógusoknak is naprakész, friss információkkal szolgál a gyermekfejlesztés minden területén. Az ajánlott cikk látásfejlesztő játékokat, ötleteket nyújt kisgyermekes szülőknek, kisgyermekkel foglalkozó pedagógusoknak.

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Látásjavító gyakorlatok
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés